Nové webové stránky

Matěj Cajthaml

12. 1. 2020

PÁR SLOV K ÚVODU

Je to tu znovu, po skoro roce a půl má Studio Profesionální Péče nové, lepší a prostě úžasné webové stránky. Tentokrát jsme přípravu nepodcenili a každé zákoutí webu rozmysleli tak aby bylo pro každého zákazníka příjemné. Nový web jsme dělali od základu, je tu spousta jak nových, tak již známých funkcí, které Vám průchod webem usnadní. Nový hezký design nyní ladí s celkovou identitou studia.

PROČ NOVÉ WEBOVÉ STRÁNKY?

Nové webové stránky byli naší první prioritou, na web chodí spousta potenciálních zákazníků a staré webové stránky nefungovaly dobře, obsahovaly chyby, které si možná kdejaky zákazník nevšiml, ale některým způsobovali nepříjemné chvíle. Nové webové stránky všechny problém starých řeší a všechny funkce vše různými způsoby vylepšuje.

NOVÉ FUNKCE

Funkcí je mnoho, a zmínit je zde je mimo naše možnosti. Nejvíce se pyšníme funkcí offline módu. Při prvním příchodu na webové stránky se webové stránky uloží do Vašeho prohlížeče a při příští návštěvě bez internetu se používají stažené stránky s možná starými daty, ale na rychlé zobrazení kde se přesně nachází nebo jestli máme v daný čas otevřeno se tato funkce velmi hodí. Webové stránky jsou taktéž velmi rychlé, používají pouze moderní technologie, které nám dovolili stáhnout webové stránky pouze jednou a podle dat, které získávají ze serveru, zobrazovat různé informace, a to bez jakékoliv velké zátěže na rychlost internetu.

REZERVACE

Ano! Nové webové stránky taktéž obsahují Vámi velmi oblíbený rezervační systém, jen je trošku - hodně upraven podle toho, co se zákazníkům nelíbilo. Rezervační systém je vytvořen tak, aby byl úplně každý schopen bez sebevětší námahy rezervaci vytvořit. Obsahuje jednoduché kroky, které jasně popisují, co se od zákazníka v tuto fázi očekává. Rezervace je mnohem rychlejší a proto Vám nezabere více jak 5 minut. Přidali jsme taktéž možnost si své údaje bezpečně uložit ve Vašem prohlížeči na další rezervaci, nemusíte tedy své údaje vyplňovat několikrát do roka.

ZÁVĚR

Doufáme, že se Vám nové webové stránky líbí stejně, jako nám, budeme rádi, když nám naše webové stránky zhodnotit a řeknete nám, co by jste změnili v anonymním formuláři pod tímto blogem. Tentokrát budeme webové stránky pravidelně udržovat a budeme se snažit je ještě více zlepšovat. Pokuď si chcete přečíst více techničtějších části weby, můžete navštívit stránku O webových stránkách. Celé webové stránky byli tvořeny jako součást maturitní práce, o které si můžete přečíst již na zmíněné stránce.

Formulář je vypnutý.